Facebook og 70 års fødselsdag

B-day summer cake for my mum's 70th b-day june 2016
B-day summer cake for my mum’s 70th b-day june 2016, a happy day with gifts, celabration and facebook.

Facebook og lagkage.

Så blev moderen sørme 70 år.

Det var en glædens dag for hende. Hun fik både sin første smartphone, sin egen email konto OG Facebook konto, kort fortalt.

Fredag

For at starte ved min ankomst hjemme hos de gamle, var diskussionsemnet om mor måtte få sin egen email konto og fb. konto? Eller om de skulle fortsætte med fælles konto. Mor ønskede sin egen, far så ikke et behov for dette = en vældig livlig diskussion.

Vi var SÅ tæt på at oprette en email fredag aften, men så bakkede han. Fornavn og efternavn@ var for simpelt en adresse. Jo mere kompliceret din mail adresse er, jo mindre spam…… !

Jeg lader den lige så et øjeblik….

Jeg vil sige jeg forsøgte at forklarer den teori ikke holdte…..

Lørdag

Lørdag kom min søster og hendes familie til kaffe, samt Lillebrorens nye kæreste. Mor var meget spændt på at møde hende, man kunne næsten fornemme bedte-mor iveren komme frem.  ?

Email debatten blev igen taget op……

??? Latterbrølet fra min søster og latterliggørelsen over argumentet var ikke til at tage fejl af. Far måtte retræte og gå i tænke-boks den lørdag eftermiddag.

Vi tog ud at spise på den lokale restaurant, byen havde to at vælge mellem, det blev den fineste af dem. Maden var god og velsmagende til prisen. Alle gik tidligt i seng, så vi kunne være friske til “the big b-day”.

Søndag

Dagen startede med den sædvanlige morgenmad og gaver fra nærmeste familie og nogle fødselsdags postkort.

Naboerne var inviteret til brunch med scrambled eggs, bacon, de gode pølser fra den pris vindende Slagter Mortensen, rundstykker, hvidvin og ovenstående lagkage.

Senere på eftermiddagen, altså først om søndagen gav han sig så.

Tadaaa….mor fik egen email konti og fb konti, det var stort! ….. også lidt for os andre. De er nu begge, næsten, fulgt med os ind i det nye århundred.

Hvad kagen angår blev den lavet på bestilling fra mor, en med friske bør og flødeskum. Det blev en sommer klassiker fra Kathrine Klinken’s Lutter Lagkage, den med marcipan skum og jordbær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *