Ikke nu, men nu!

Ikke nu, men nu!

….. må jeg starte med at træne rigtigt/almindeligt, som jeg hidtil har gjort. selvfølgelig med langsom opbygning af musklerne, så de kan følge med til de tungere løft senere hen.

Så fik jeg GO’ fra fyssen på OGC (ortopædisk genoptrænings center) i torsdags. Nu må jeg begynde at belaste list mere end hvad knæ-stabiliserings øvelser giver. ???
Jeg startede stille ud i fredags med back-squat og front-squat bare med stang på 20 kg. Fra rack. Kunne tage 2-4 stk. før lårerne blev trætter ☹…… Shit der er lang vej op til min tidligere PR på 40-50 kg på 10-12 gentagelser. På vej hjem kunne jeg mærke mine lår og baller, tænker DOMS- big time.

Nå men øvelse gør mester, og måske en anelse frustreret.

Lørdag kom og ingen DOMS (forsinket muskel ømhed= Delayed Onset Muscle Soreness). Så i gang med mig, igen med front- og back-squat fra rack. Nu også med udvidet program på dødløft. Startede igen ud med kun stang på 20 kg. kunne dog tage 10 gentagelser ???. Så tog 2X 10 front og back. Blev våget, satte 2,5 kg på hver ende af stangen. Tog igen 2 X 10 stk. ???. Sikke det kørte for mig!!! (skal forstås med en vis ironisk distance, da det ikke er prangende ift. hvad jeg har været vant til). Nåh, hvor intet vover, intet vinder. Jeg opgraderede til 2 stk. 5 kg. skiver, det er dem der har alm størrelse. Så begyndte det at ligne noget…. eller …. ej, dropper praleriet. De 30 kg.var mit max den dag. Kunne kun tage 5-8 gentageler, men fik til gengæld implementeret dødløft i min lille serie af 3 øvelser???. Kunne mærke at mit venstre knæ skulle til at brokke sig i første sæt, holdte lang pause, prøvede igen nu med mere opvarmet knæ. Det gik… ikke så pæn et løft, men det var der.

Hvad vil fremtiden bringe….

For at give mig selv en gulerod, har jeg tilmeldt mig på en bootcamp kun for kvinder i starten af det nye år. Det bliver et 8 ugers forløb med 2 træninger i ugen. Håber det får sat gang i muskelopbygningen og selvtilliden igen efter et helt år med skade og træning på vågeblus.

En tanke om “Ikke nu, men nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *