Nyeste kage på fadet

Konfirmationskage anno 2016

SÅ blev endnu et ungt menneske konfirmeret, denne gang ældste sønnen til min søsters barndomsveninde.

Jeg fik endnu engang lov til at bage en større kage end jeg selv ville kunne spise eller har brug for nogen sinde. Til trods for den tog 15-20 timer at producerer har det været SÅ hyggeligt og fedt at kunne være kreativ. Jeg er især vild med den sidste proces, hvor jeg skal pynte og nusse omkring kagen.

Tilbagemelding fra yndlings søsteren er at den var super god.

Kagen bestod, ja sjovt nok af chokolade bunde- 3 lag, hindbærskum hvor der i det underste lag var blandet nødde-krokat i for tekstur og bid. Fondant  havde konfirmanden selv bestemt, er selv mest til marcipan, men det er jo smag og behag.

Sådan så kagen ud, efter udskæring.
Sådan så kagen ud, efter udskæring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *