Et udpluk af kager jeg har bagt

Alle mine kager er hjemmebagt og selv bagt.

De kager jeg har lavet, har hoved salig været til mig selv eller nærmeste familie. Alle skal jo have en fødselsdagskage mindst én gang om året, gerne 2-3 gange. Hver års-tid sin sæson for kager, der er altid en god grund til at bage og spise kage.

Maj 2016: Lige for tiden skal rabarberne jo nydes på alle mulige måder. Savner mine rabarber og alt det andet jeg kunne høste fra kolonihaven, men savner ikke selve vedligeholdelsen (solgte den efteråret 2015). Har heldigvis rigelig med bær i fryseren endnu, som jeg nyder godt af i pandekager, smoothies mv og diverse syltetøjer og gele’er…… og hvad jeg nu ellers finder på af bagværk.

Studenter tiden, dejlig ubekymret tid

Nu går vi snart studenter tiden og jordbær-tærterne i møde. Jeg glæder mig max til jordbærtærterne, og studenterne er bare dejlige, befriende og skønne at se og hører på. De hører en tid fra mit liv hvor alt sjov og ballade godt, man er ikke rigtig voksen, men heller ikke rigtig barn længere.

De nyder deres ungdom og tror aldrig man kan eller skal dø. Det var før vi blev kyniske/skeptiske/voksne mod resten af verden, ved ikke hvornår det sket for mig. Man kan godt svane den naive tilgang til livet, men ønsker på ingen måde at være 19-20 år igen. Er meget tilfreds med hvor jeg er i livet nu.

Nå, der smuttede lige lidt lomme filosofi ind mellem chokoladekagerne. Sorry.