Træning og den slagende gang i Kolinds-liv

Træning og det der dertil hører

En lille opsummering omkring min træning, og hvad der ellers foregår i boksen

Bott-camp og dejlige stemning

Foråret har for alvor bragt fremgang og ny energi ift. træningen med sig. Jeg startede i januar på et 8 ugers boot-camp forløb, med 7 skønne kvinder. Vi modtog træning 2 gange om igen og hvor kroppen fik en ordentlig omgang tæsk (på den gode måde), protein smoothies og en masse high-fives. Grunden til jeg deltog var at jeg manglede motivation ind i ind i min træning. Efter 1½ år med alignment- og stabilitets-fys.-øvelser må selv den kækkeste bi gå ned med flaget ift. motivation.
Jeg gik derfra med en ny fundet motivation for min træning og en ny pr. (personlig rekord) i front-squat: 75 kg, og var næsten ved at ….. i bukserne under selve løftet…….. selv med løfte bælte.

Mit forår gik i gang, men knæet har ikke været stabilt nok til at jeg har turdet at deltage i dette års Opens. Jeg ved bare med mig selv, at jeg bliver SÅ konkurrence- mindet og vil glemme at tage hensyn til knæet ikke kan hvad det en gang kunne før sep. 2015.

Stille og roligt forår med styrke…. og ja, lidt cardio skal der jo til…

Så har støt og roligt deltaget i vægt-løfter (VL) timerne hos Utrolig-tålmodige-Anders, mobility og fortsat styrke og stabilitet omkring knæ og ben. Dette har i forårets løb båret frugt med et par pr. og mod på mere gynmnastiske øvelser som hånd-stand og hand-stand-push-ups. Er lagt fra dygtig til dem, har fra barnsben været en “fumle-tumle”. Så koordinering og balance øvelser har altid udfordret mig. Har helelr aldrig gået til dans eller aerobic af samme grund. Har altid valgt bold-sporter som basket og rugby, da der var et mindre krav om ovenstående skills. For mig har begge sportsgrene handlet om 3. halvej og sammenholdet, i højere grad end selve sporten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *